TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA INFORMATIILOR DIN CADRUL ACESTUI WEBSITE. NAVIGAREA ÎN ACEST WEBSITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU URMATOARELE ARTICOLE:


Articolul 1. Site-ul web www.proficoaching.ro este un proiect public care se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice interesate in a se dezvolta si a-si promova si valorifica abilitatile personale si profesionale.

Articolul 2. Continutul acestui website poate fi modificat în orice moment de catre administratorii website-ului, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. În cazul în care acestia nu sunt de acord, pot înceta imediat utilizarea website-ului www.proficoaching.ro si a serviciilor oferite prin intermediul lui.

Articolul 3. In CONTINUT sunt incluse toate fotografiile, textele, specificatiile si orice alta informatie care este gasita pe website-ul www.proficoaching.ro. CONTINUTUL www.proficoaching.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, transmis sau înregistrat. Modificarea si/sau copierea neautorizata a acestui site web sau a informatiilor continute in cadrul acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr. 8/1996 si Art. 42 din Legea nr. 161/2003 Titlul 3. Fac exceptie unele texte de pe website, care pot fi preluate numai cu citarea foarte clara si vizibila a sursei de provenienta si cu acordul detinatorului numelui de domeniu www.proficoaching.ro. Proprietarul numelui de domeniu www.proficoaching.ro, precum si reprezentantii acestui website, nu îsi asuma nicio responsabilitate privind continutul altor website-uri care pot fi accesate folosind website-ul www.proficoaching.ro.

Articolul 4. Alte informatii care vor fi implementate, în timp, în cadrul website-ului www.proficoaching.ro sunt supuse acelorasi conditii conforme cu prezentul Regulament, în afara de cazul în care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Articolul 5. Site-ul web www.proficoaching.ro NU acorda premii în bani sau alte premii.

Articolul 6. Administratorii www.proficoaching.ro se obliga sa va respecte confidentialitatea si sa asigure securitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul sectiunii de contact sau prin alte mijloace de comunicare. Administratorii www.proficoaching.ro pot sa dezvaluie informatiile personale cu buna credinta atunci când o astfel de actiune este necesara pentru:
* a se conforma dispozitiilor legii sau unor hotarâri ale instantelor judecatoresti;
* a proteja si apara drepturile si proprietatea lor.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, www.proficoaching.ro va administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana care are legatura in vreun fel cu dumneavoastra. Conform normelor GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Parlamentul European, e-mail-ul dumneavoastra va ramane strict confidential si NU va fi folosit in scop comercial.

Articolul 7. Site-ul web www.proficoaching.ro poate contine informatii furnizate de catre diverse persoane fizice si juridice – altele decat administratorii acestui website. Administratorii www.proficoaching.ro nu sunt responsabili pentru exactitatea informatiilor furnizate de utilizatorii acestui website.

Articolul 8. Ulilizatorul este de acord sa nu posteze informatii care pot încalca legile in vigoare sau care sunt protejate de drepturi de autor sau în orice alt mod.

Articolul 9. Utilizatorul este de acord sa fie responsabil pentru si sa garanteze imunitatea platformei web www.proficoaching.ro cu privire la orice reclamatie, constestatie sau pretentie care reiese din materialele pe care utilizatorul le posteaza sau le transmite catre si/sau prin intermediul www.proficoaching.ro.

Articolul 10. Cursurile prezentate pe www.proficoaching.ro sunt protejate de drepturi de autor si alte prevederi legale, cu toate drepturile rezervate autorului. Prin aceasta intelegand inclusiv nu aveti dreptul legal de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, inchiria, partaja, imprumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrari derivate, sublicentia sau transfera niciunul dintre cursurile prezentate sub orice forma pe platforma online www.proficoaching.ro, cu exceptia cazului in care va oferim permisiunea explicita printr-un acord scris semnat de autorul cursului.

Articolul 11. Va asumati deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceti inainte, in timpul si dupa accesul la continutul oricarui curs de care aflati prin intermediul platformei online www.proficoaching.ro.

Articolul 12. Reprezentantii website-ului www.proficoaching.ro îsi rezerva dreptul de a da în judecata si a cere despagubiri de la orice persoana fizica sau juridica, grup de persoane sau organizatie de orice tip, în cazul în care constata încalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul Regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana fizica sau juridica, un grup de persoane sau orice tip de organizatie, nu exclude dreptul reprezentantilor www.proficoaching.ro de a cere despagubiri sub orice forma legala de la cei care au încalcat aceste reguli.

Articolul 13. Site-ul web www.proficoaching.ro prin reprezentantii sai nu se face responsabil de neregulile serviciilor partenerilor sai. Orice reclamatie referitoare la respectivele servicii se va face direct catre acestia.

Articolul 14. Este interzisa accesarea, modificarea in mod neautorizat si utilizarea zonelor care nu sunt publice ale platformei online www.proficoaching.ro.

Articolul 15. Sunteti 100% responsabil pentru propriul dumneavoastra comportament si nicio informatie din continutul prezentului website nu trebuie considerata consultanta juridica sau personala. Dumneavoastra confirmati ca ati luat la cunostinta si va asumati pe deplin orice risc ar putea implica parcurgerea oricarei sectiuni a www.proficoaching.ro, cat si a altor informatii care au in vreun fel legatura cu website-ul www.proficoaching.ro. De asemenea, sunteti de acord ca nu veti solicita reparatii morale sau de orice fel din partea reprezentantilor www.proficoaching.ro.

Articolul 16. Proprietarul numelui de domeniu www.proficoaching.ro, administratorii website-ului, precum si autorii articolelor si informatiilor de pe acest website nu-si asuma raspunderea pentru rezultatele utilizarii sau aplicarii informatiilor continute de prezentul website si de alte materiale care au legatura cu website-ul www.proficoaching.ro.

Articolul 17. Noi, reprezentantii proficoaching.ro, dorim ca oamenii care aleg sa colaboreze cu noi sa se simta sustinuti, in beneficiul tuturor. Vrem sa-si dezvolte abilitati pe care le pot folosi toata viata, nu numai pentru un job sau pentru o afacere anume.

Articolul 18. Site-ul web www.proficoaching.ro poate derula în orice moment campanii publicitare si/sau promotii în orice sectiune din website. Campaniile si promotiile derulate de www.proficoaching.ro nu necesita acordul utilizatorilor website-ului. Site-ul web www.proficoaching.ro nu se face responsabil de promotiile anulate.

Articolul 19. Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli, va rugam sa nu folositi în niciun fel serviciile si continutul website-ului www.proficoaching.ro. Orice încalcare a acestor reguli o puteti semnala prin intermediul sectiunii de contact a www.proficoaching.ro.