Cat timp vrei sa mai suferi la locul de munca?

Share Button

Cat timp vrei sa mai suferi la locul de munca?

Articolul de fata impune sa nu mai pierdem timpul cu urari de inceput si introduceri, ci sa intru direct in subiect.

Daca nu vei reusi sa intelegi aspectele din spatele aparentelor, NICIODATA NU VEI FI CU ADEVARAT MULTUMIT LA LOCUL DE MUNCA.

Pe de alta parte…

Odata ce intelegi “dedesubturile”, nu vei mai alerga la modul haotic dupa un job mai bun.

Vei intelege cum sa iti dezvolti capacitatea de a identifica si obtine jobul potrivit si cat mai bine platit pentru tine, data fiind situatia in care te afli intr-un anumit moment al existentei tale.

Cand ajungi la acest NIVEL, esti ca AURUL! Toate lucrurile se aliniaza pentru tine in plan profesional.

Stiu ca suna incredibil, dar iti explic imediat…

Este foarte important ACUM sa stii CUM SA OBTII UN JOB POTRIVIT SI BINE PLATIT! Si cum sa folosesti acest atu pentru a trai un stil de viata decent.

Daca nu detii aceste informatii, vei castiga “enorm de putin” raportat la cat poti castiga daca le detii. Este ca si cum ai conduce o masina cu 10 km/h. Desi masina respectiva poate atinge 120 km/h. Tu esti la nivelul la care o poti conduce, o poti stapani, numai la 10 km/h.

Ai vrea sa iei viteza, dar nu poti. Ai temeri, poate chiar incerci sa mergi cu 30 km/h, dar iti scapa de sub control. Si esuezi. Lumea de pe margine este nemiloasa cu tine. Te arata cu degetul! Te desconsidera. Puterea interioara si increderea in tine iti scad in mod dramatic.

Pare ca nu esti bun de nimic si te resemnezi cu bani putini, cat sa-ti ajunga chipurile sa traiesti decent. Mergi cu capul plecat la munca si muncesti pentru bunastarea altuia care este suficient de “descurcaret” ca sa poata din banii lui sa-ti dea si tie o parte in schimbul muncii tale. Il privesti ca pe cineva pe care parca nu-l intelegi.

Il invidiezi, il vorbesti urat pe la spate, il injuri. Dar fara sa te auda nimeni. Temerile tale sunt mari, ca sa nu-ti pierzi jobul si bruma de bani din care traiesti.

Daca nu mai ai rabdare sa citesti pana la capat (desi iti recomand cu caldura s-o faci), apasa pe butonul de mai jos si poti incepe de indata!

 
 

GRESEALA TA NUMARUL 1 PE CARE MAI MULT CA SIGUR O FACI:

Vei prelua toate informatiile pe care ti le furnizez si le vei privi prin felul tau de a vedea lumea (viata, lucrurile, cum vrei sa-i spui).

In loc sa le privesti din perspectiva corecta, sa le iei asa cum sunt si sa le testezi.

Te vei concentra pe slabiciunile tale, in loc sa te concentrezi pe cum sa devii mai bun.

Daca vrei sa asimilezi recomandarile mele, este necesar sa mergi si sa le APLICI in focul luptei, in lumea reala.

Poate chiar este necesar sa deranjezi unele persoane apropiate tie, care pana acum te tratau ca si cum ai fi la dispozitia lor.

Totul in aceasta viata implica un risc. Fie ca esti constient sau nu de acest fapt.

Problema este ca noi, oamenii, cand invatam un lucru, il folosim in mod eronat.

In loc sa facem ce functioneaza, noi incercam sa facem lucrurile “sigure”.

De exemplu, sa ne angajam pe unde putem pentru a avea un venit “sigur”, fara sa ne mai intereseze daca domeniul profesional in care lucram ni se potriveste cu adevarat.

Nu ma intelege gresit! Nu este tragic sa muncesti pentru altcineva, cat timp munca respectiva iti place si este bine platita. Cat timp esti multumit.

Dar, intrebarea fireasca este… Esti multumit?

Daca NU esti multumit, am pregatit pentru tine un Curs audio-video foarte bun pentru ca sa te poti angaja pe un post bine platit si sa-ti faci viata cat se poate de placuta la locul de munca. Vei afla inclusiv cum sa interactionezi cu colegii, asa incat sa eviti problemele tipice intalnite in companiile din Romania.

Din punctul meu de vedere, cel mai mult conteaza EVOLUTIA TA IN BINE per ansamblu.

De aceea este VITAL sa parcurgi drumul potrivit in ceea ce priveste profesia pe care ti-o alegi si domeniul/domeniile de activitate in care optezi sa-ti desfasori activitatea.

Daca nu stii ce domeniu sau domenii profesionale sunt potrivite pentru tine, te vei simti lipsit de energie si de entuziasm si vei rataci dintr-un loc de munca in altul, fara nicio perspectiva sau implinire personala si profesionala.

Vei pierde ani pretiosi din viata.

ITI VOI DA CELE MAI BUNE RECOMANDARI SI PASI DE ACTIUNE.

IMPORTANT ESTE SA LE APLICI CA ATARE, NU SA TE TOT GANDESTI SI SA PIERZI TIMPUL!

Mi-a luat ani buni ca sa-mi dau seama de toate lucrurile pe care le vei afla si invata din acest Curs.

Le-am “asamblat” intr-un mod simplu de parcurs. Am constituit un fel de mecanism pe care, daca il folosesti, iti gasesti in mod natural un job potrivit si bine platit. MECANISM PE CARE IL VEI STAPANI SI TU DUPA CE PARCURGI CURSUL.

Astfel de materiale, structurate asa de bine si cu aplicabilitate imediata, nu am descoperit pana acum in alta parte.

Ai aici toate detaliile. In cateva minute, le poti asculta si apoi aplica. Iti recomand sa vezi acum despre ce este vorba! Uite butonul de legatura:

 
 

Ne “auzim” in curand. Astept orice intrebare sau alte lucruri pe care vrei sa mi le transmiti. O poti face foarte simplu prin e-mail la dragos@proficoaching.ro sau prin intermediul unui comentariu aici pe site.

Cu prietenie si respect,
Dragos Stoica

Share Button