Pentru orice nevoie sau problema ai, te rog sa ma contactezi fara retineri si iti voi raspunde. Impreuna putem gasi mai repede solutiile potrivite!

Totodata, daca ai propuneri, intrebari ori alte lucruri sa imi transmiti, nu ezita s-o faci folosind una dintre metodele de contact de mai jos.

Pentru Parteneriate Si Abonare Gratuita

Daca esti coach, formator/trainer sau daca detii un business (in orice domeniu) si ai nevoie de consiliere sau de capital, te rog sa ma contactezi. Cautam parteneri (associates) la nivel national.

Associate = Partener al sistemului de consultanta si colaborari Profi Coaching. Colaborarea se face pe baza unui Acord de Asociere in Colaborare.

Affiliate = Abonat GRATUIT (orice persoana fizica sau juridica) la sistemul de consultanta si colaborari Profi Coaching. Abonarea se face prin inscrierea la newsletter. Vom coresponda mai mult prin e-mail. Te poti dezabona oricand.


Contact

office@proficoaching.ro
+40-749969144
Dragos Stoica • General Manager

In mod normal iti voi raspunde in aceeasi zi. Daca am multe solicitari, iti voi raspunde in maxim 48 de ore.

• Te rog sa verifici si folderele bulk si spam din adresa ta de e-mail pentru a nu exista niciun risc in a vizualiza ceea ce iti transmit.

In cazul in care consideri ca nu ai primit raspunsul asteptat in timp util, te rog sa mai trimiti un e-mail sau sa ma contactezi telefonic. Iti multumesc.

 

Formular de contact: