Cum Sa Iesi Dintr-o Situatie Neplacuta Sau Grea

Share Button

Cum Sa Iesi Dintr-o Situatie Neplacuta Sau Grea

Te salut si ma bucur ca esti din nou alaturi de mine! Chiar daca te-am obisnuit cu articole lungi, astazi o sa fiu scurt si la obiect.

O sa-ti spun un lucru fundamental. Anume faptul ca, de cele mai multe ori, ajungi intr-o situatie care nu-ti convine in urma unor evenimente, in urma unor etape pe care le parcurgi.

Sunt extrem de rare cazurile in care o situatie neplacuta apare de pe o zi pe alta sau apare in aceeasi zi. De obicei apare ca o consecinta a unor actiuni, a unor ganduri, a unor fapte concrete pe care le savarsim, de multe ori, de-a lungul lunilor sau anilor.

Multi oameni vor sa rezolve rapid situatia nasoala in care au ajuns prin cursuri sau prin recomandari “magice”, prin idei, solutii nemaipomenite, uneori chiar risipind bani grei apeland in disperare de cauza la tot felul de metode.

Metode care nu numai ca nu dau rezultate, dar te pot sabota financiar. Risti sa ajungi sa-ti cheltui toti banii si sa fii dus cu vorba, cu zaharelul cum se spune, iar la final sa ajungi in depresie cronica sau poate si mai grav.

De aceea, din acest scurt articol doar atat vreau sa retii: faptul ca o solutie magica nu exista, in general, la nicio problema pe care ai putea s-o ai.

La fel cum exista un proces (ma refer la o insiruire de vorbe si actiuni) prin care ai ajuns dupa un timp la un anumit rezultat, trebuie sa existe un proces si in sens invers, pentru a indrepta lucrurile. Totusi e posibil ca rezolvarea unei situatii neplacute sa nu-ti ia la fel de mult timp precum ai ajuns in acea situatie.

Pentru ca, daca de exemplu timp de 5 ani te-ai scufundat intr-o “prapastie”, ca sa urci iti ia ceva timp. Insa daca ai cunoaste anumite lucruri ajutatoare, ai putea sa urci mult mai repede, probabil in 3-6 luni vei ajunge bine, atat psihic, cat si fizic.

Am testat in lumea reala diverse lucruri si am extras ceea ce functioneaza. Si ma refer la cele mai concrete lucruri de care ne lovim cu totii.

Cateva exemple sunt:

• Sa obtii un job potrivit si cat mai bine platit. Am constatat ca multi dintre noi nu stim ce joburi ni s-ar potrivi, avand in vedere situatia si cunostintele pe care le avem.

• Sa iti deschizi propria afacere. Daca ai mai incercat si ai esuat, iti explic de ce si cum poti evita multe lucruri negative.

• Sa iei decizii bune pentru tine. Competenta noastra, experienta de viata si mai ales capacitatea de a evalua ne duc la alegerile pe care le facem. Chiar daca uneori pare greu de crezut, nu ti-a pus nimeni pistolul la cap sa faci o alegere sau alta. Ai ales tu, voluntar. Pentru ca si atunci cand esti pus in fata unei situatii in care aparent nu ai de ales, tot alegerile (deciziile) tale anterioare te-au adus in respectiva situatie.

De asemenea, cursurile mele audio-video vei constata ca ofera informatii extrem de valoroase care iti deschid mintea. Sunt, dupa cum imi place sa spun, ca o gura de aer curat de munte. Iti dau claritate in orice faci.

La randul tau, poti sa testezi tehnicile pe care ti le ofer sa vezi cum functioneaza. Din experienta mea si a altor oameni care au testat ceea ce prezint, iti spun ca functioneaza foarte bine si poti sa iti imbunatatesti viata, in general vorbind.

In esenta, pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta este necesar sa faci primul pas. Oricat de mic ar fi. Apoi urmatorul pas. Si tot asa. IMPORTANT ESTE SA INCEPI!

Momentan ma opresc aici cu acest articol si iti multumesc pentru timpul tau. Tin cont de faptul ca timpul fiecaruia dintre noi este pretios in ziua de astazi intr-o lume plina de distrageri ale atentiei.

Acestea fiind spuse, te invit sa ta Abonezi pentru a nu pierde noi oportuntati pe care le voi prezenta. Totodata, daca doresti, m-ar ajuta sa dai un Share la acest articol, deoarece ne-am strange mai multi prieteni, iar unde sunt mai multe opinii sunt si mai mari sansele sa aflam lucruri utile.

Voi inchide acest articol cu un citat care apartine lui Albert Einstein si care mi se pare super tare, pe langa faptul ca este foarte practic: “Orice lucru trebuie facut atat de simplu cat este posibil, dar nu mai simplu de atat.”

Toate cele bune, ne “reauzim” in curand!

Cu prietenie si respect,
Dragos StoicaP.S.
Daca esti o persoana deschisa la lucruri noi si doresti sa afli oportunitati si metode pe care le poti aplica imediat pentru a-ti imbunatati situatia profesionala sau financiara, te invit sa te Abonezi utilizand formularul de mai jos.

Prenumele:

E-mail-ul pe care-l folosesti des:Share Button