Despre cum sa-ti maresti vanzarile si incasarile

Share Button

Despre cum sa-ti maresti vanzarile si incasarile

Care este CEA MAI RAPIDA SCHIMBARE pe care o poti aduce website-ului tau, e-mail-urilor pe care le trimiti sau prin care raspunzi potentialilor clienti, textelor pe care le distribui pe retelele sociale, care sa te ajute sa vinzi mai mult intr-un timp scurt?

Raspunsul este CUVINTELE pe care le folosesti.

Majoritatea dintre noi se blocheaza cand incercam sa scriem continut (texte care vor aparea pe website de exemplu), pentru ca nu stim exact ce va functiona pentru a-i convinge pe oameni sa ne dea banii lor in schimbul produselor si serviciilor noastre.

In alte cuvinte, cu totii ne dorim sa stim cu exactitate care cuvinte si propozitii sau fraze vor avea cel mai mare impact in a-i determina pe oameni sa ne cumpere produsele.

Daca te regasesti si tu in aceasta situatie, welcome to the club! 🙂

Si eu am fost, de aceea am documentat totul ani la rand si am gasit cele mai bune solutii pe care sunt in masura sa ti le prezint. Asa ca, te invit cu drag sa citesti in continuare!

Ideea de baza este urmatoarea: schimband cuvintele din titlul unui articol, din subiectul unui e-mail, din continutul materialelor scrise pe care le folosesc, am crescut in mod dramatic rata de parcurgere a articolelor, rata de deschidere a e-mail-urilor, rata de vanzari efective si am avut numeroase alte beneficii. Atentie! Aproape instantaneu.

Cuvintele potrivite pot face cu adevarat o diferenta pe care nici nu poti sa ti-o imaginezi.

Mi-am crescut incasarile cu 20%, 30% si chiar 40%, in functie de produs, prin simpla schimbare a textelor pe care le foloseam pentru marketing.

Daca doresti sa atragi mai mult trafic, vanzari mai mari si clienti premium (care platesc cel mai bine), atunci iti recomand sa apelezi cu incredere la serviciile mele si ale colaboratorilor mei.

Iar daca esti in situatia in care te pregatesti sa-ti lansezi un prim website sau o afacere si esti blocat incercand sa-ti dai seama ce texte ar functiona cel mai bine pentru a convinge in mod onest oamenii sa cumpere de la tine, atunci serviciile noastre sunt O NECESITATE.

*Ca nota aditionala, te putem ajuta inclusiv sa-ti faci un website atractiv de la a la z, pornind de la alegerea numelui de domeniu potrivit, gazduire, realizarea propriu-zisa, consiliere pe partea de marketing, inclusiv retele sociale.

Gandeste-te un minut…

Vrei cu adevarat sa ai un business prin care sa oferi calitate si valoare oamenilor, LUMEA SA AFLE de produsele/serviciile tale si sa obtii o rata a profitului cat mai mare sau doresti sa te multumesti cu putin, cat sa-ti mearga aparent bine?

O vorba veche spune: “Daca nu investesti, nici nu meriti sa castigi.” Si nu se refera strict la bani, ci si la timp investit, eforturi realizate.

In cazul in care nu dispui de timpul necesar pentru a invata cu adevarat marketing din punctul de vedere al comunicarii in scris, atunci este foarte recomandat sa apelezi la cineva care cunoaste bine acest domeniu.

Comunicarea care atrage atentia cititorului si prezinta produsele/serviciile tale intr-un mod atractiv si obiectiv, luand in considerare nevoile potentialilor tai clienti, poate face diferenta si conta enorm pentru afacerea ta.

Fara o comunicare eficienta, poti obtine probabil o rata a profitului de numai 50% din cat ai putea obtine in mod real, doar prin schimbarea unor cuvinte si a modului de exprimare.

Daca esti interesat sa colaboram, astept un semn de la tine in care sa specifici proiectul pentru care ai nevoie de texte si continut de calitate.

Cu prietenie si respect,
Dragos Stoica

Share Button