Ce avantaje obtii

Sunt Dragos Stoica si am creat acest website pentru a-ti oferi recomandari care sunt mari sanse sa te ajute foarte mult in viata ta de zi cu zi si mai ales in atingerea scopurilor pe care le ai, in diverse probleme legate de bani, afaceri, joburi, relatii, succes si lifestyle.

Materialele de training sunt in general audio-video, le poti asculta oriunde doresti. Singurele materiale scrise sunt cele de pe acest site.

Le-am denumit simbolic traininguri de tip friendly, deoarece practic sunt un fel de lectii aplicate pe nevoi, pe necesitati reale pe care le ai in viata ta si sunt prezentate sub o forma amicala. Ca si cum am sta de vorba la o cafea, un ceai sau altceva, fiecare in functie de preferinte. 🙂

Asadar, nu este deloc vorba de teorii sau de a memora lucruri, ci este vorba de recomandari pe care le poti aplica imediat in functie de situatia in care te afli si de ceea ce iti propui.

Un alt amanunt pe care as vrea sa-l stii este ca tot ce-ti prezint in trainingurile mele am testat personal de mai multe ori pentru a fi sigur ca functioneaza.

Mi-a luat ani “grei” (peste 12 ani) de documentare si aplicare in lumea reala ca sa-mi dau seama cum functionam noi oamenii si cum putem avea succes in ce ne propunem.

Solutii la problemele tale personale si profesionale!  

Unele lucruri prezentate s-ar putea sa ti se para doar idei interesante, poate chiar neobisnuite. Este normal, deoarece fiecare dintre noi vede lucrurile prin felul lui de a fi, influentat in principal de: familie, intamplari prin care ai trecut (bune sau rele), oameni cu care ai intrat in contact si mediul in care traiesti.

 
 

Doresc sa stii ca ma implic si imi pasa daca oamenii care vad sau care asculta trainingurile mele obtin rezultatele dorite. Ca atare, pentru mine conteaza daca ce iti prezint te ajuta, daca obtii rezultate. Nu prezint pur si simplu doar niste informatii, ci vei vedea ca vei afla lucruri care te vor ajuta in mod real.

Te invit sa te Abonezi Gratuit pentru a testa daca recomandarile pe care ti le voi oferi te pot ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.

Aboneaza-te la newsletter:

Prenumele:

E-mail-ul pe care-l folosesti des:

*Te poti dezabona oricand.

**Conform normelor GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Parlamentul European, e-mail-ul tau va ramane strict confidential si NU va fi folosit in scop comercial. Ne poti contacta pentru detalii.