Acesta este website-ul de prezentare al conceptului denumit simbolic “Profi Coaching” prin care vei beneficia de cele mai bune recomandari rezultate in urma mai multor experimente pe care le-am facut in lumea reala.

Se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice interesate sa se dezvolte profesional si financiar.

Indiferent ca lucrezi in calitate de angajat al unei companii sau ca iti cauti un job, ca esti sau iti doresti sa fii antreprenor, poti utiliza recomandarile pe care le vei gasi aici.

Stiu ca timpul fiecaruia este pretios, de aceea iti voi detalia pe scurt despre ce este vorba.

Principalele Avantaje Pentru Tine Sunt:

• Daca Doresti Sa Lucrezi Ca Angajat, Poti Obtine Un Job Bun

• Daca Doresti Sa Lucrezi Ca Antreprenor, Poti Sa Iti Cresti Sau Sa Iti Lansezi Propria Afacere

• Ai Acces La Cursurile Mele Audio-Video Relaxante Si Reconfortante

• Afli Recomandari Extrem De Utile Pe Care Le Poti Aplica Imediat

• Te Dezvolti Din Punct De Vedere Personal Si Profesional

• Iti Poti Mari Veniturile Folosind Strategii Testate

Detalii Despre Acest Proiect

Salut,
Sunt Dragos Stoica si doresc sa-ti prezint cateva detalii esentiale pentru ca probabil te intrebi cine sunt si cum te poate ajuta acest Proiect.

Ei bine, te anunt ca sunt un tip absolut normal care in urma cu aproximativ 16 ani am decis sa inteleg cum functioneaza lucrurile in doua aspecte cheie ale vietii unui om: cand lucrezi ca angajat sau cand iti propui sa faci o afacere.

In acest sens, am facut diverse “experimente” in lumea reala. Practic, am testat mai multe metode pentru a vedea care este cea mai eficienta intr-o anumita situatie.

Am constatat ca este foarte dificil sa intelegi cum stau cu adevarat lucrurile pana nu le traiesti pe propria piele sau pana nu afli de la cineva care le-a trait. Nici atunci nu ai imaginea completa, insa ai suficiente detalii cat sa eviti unele greseli care duc la pierderea timpului sau poate chiar la pierderi financiare sau deteriorarea sanatatii.

Mi-am asumat acest lucru, sa imi dau voie sa testez. Ma refer ca am alocat timp, am avut din ce trai in perioadele fara job, in sensul ca nu am depins de alocarea unor sume mari pentru traiul zilnic (ca de exemplu rate la banci, leasing-uri, costuri mari cu intretinerea).

Toate acestea mi-au dat posibilitatea sa capat o experienta de viata bazata pe incercari, sa cunosc oameni de la care am avut multe de invatat, sa experimentez mereu ce invatasem, apoi sa rafinez pana la nivelul in care ma pot prezenta in fata ta cu recomandarile care iti pot aduce si tie rezultate foarte bune.

Dupa ce ani la rand am facut tot felul de cercetari si experimente in lumea reala, concluzia de baza pe care am tras-o este ca exista o DIFERENTA MARE intre a face lucrurile din inertie sau la intamplare si a face lucrurile in mod constient, cunoscand ce este bine si ce nu.

Imi propun sa-ti ofer recomandari prin intermediul carora sa-ti dezvolti abilitati pe care le poti folosi toata viata, nu numai pentru un job sau pentru o afacere anume.

In alta ordine de idei, dar in legatura cu ce am mentionat anterior, in ziua de azi suntem asaltati cu informatii de tot felul. Este o nebunie.

De aceea, trebuie sa ai grija sa nu te ratacesti in informatii inutile si sa nu te orientezi catre tot felul de asa-zise oportunitati care sa-ti rapeasca timpul, atentia si poate uneori chiar banii.

Cum poti face asta?

Prin prioritizarea lucrurilor care trebuie facute ca sa-ti atingi scopurile, iar timpul liber sa-l folosesti pentru relaxare si activitati care iti fac placere.

Ca atare, as dori ca acest proiect sa fie privit ca un Program in care aloci cat timp doresti.

Programul nu trebuie sa fie ceva rigid sau strict, care sa te faca sa-ti pierzi entuziasmul.

Din contra! Programul trebuie sa te transforme dintr-o persoana confortabila intr-o persoana activa, plina de entuziasm.

Prin urmare, iti sugerez ca in fiecare zi sau din cand in cand sa aloci cateva minute pentru a parcurge informatiile pe care le public in cadrul acestui Program (e-mail-uri cu noutati si oportunitati pe care le primesti ocazional, articole premium pe site, clipuri interesante pe youtube, cursuri audio-video cu recomandari pe care le poti aplica imediat).

Putem coresponda prin e-mail, nu conteaza neaparat locatia. Desigur ca putem organiza si anumite intalniri intr-un cadru de tip conferinta, eventual alaturi de alti parteneri de-ai mei, daca situatia o cere.

Daca doresti sa pastram legatura, te rog sa completezi mai jos Prenumele si E-mail-ul la care preferi sa corespondam si sa apesi butonul.

Prenumele:

E-mail-ul pe care-l folosesti des:

Conform normelor GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Parlamentul European, e-mail-ul tau va ramane strict confidential si NU va fi folosit in scop comercial. Te poti dezabona oricand.


Cel Mai Bun Program Pentru Tine
Unele lucruri prezentate s-ar putea sa ti se para doar idei interesante, poate chiar neobisnuite. Este normal, deoarece fiecare dintre noi vede lucrurile prin felul lui de a fi, influentat de-a lungul anilor in principal de: familie, intamplari prin care ai trecut (bune sau rele), oameni cu care ai intrat in contact si mediul in care traiesti. Indiferent cum ti se par, important este ca au fost testate de mai multe ori si iti pot aduce si tie rezultate bune.