Ce avantaje obtii

ProfiCoaching Program este un Program care iti pune la dispozitie tehnici simple si eficiente pe care le poti aplica imediat in zona unde locuiesti pentru a-ti imbunatati situatia Profesionala si Financiara, dar si viata ta per ansamblu.

Principalele avantaje de a te inscrie si a colabora in ProfiCoaching Program sunt urmatoarele:

– Daca Doresti Sa Lucrezi Ca Angajat, Poti Obtine Un Job Bun

– Daca Doresti Sa Lucrezi Ca Antreprenor, Poti Sa Iti Cresti Sau Sa Iti Lansezi Propria Afacere

– Ai Oportunitatea De A Colabora Cu Alti Membri Ai Programului

– Afli Noutati Pe Care Le Poti Aplica Imediat

– Nu Conteaza Varsta, Experienta Sau Studiile Pe Care Le Ai

– Te Dezvolti Din Punct De Vedere Profesional

– Iti Poti Mari Veniturile

Pentru a te inscrie in Program este necesar sa completezi mai jos Prenumele si E-mail-ul la care doresti sa corespondam.

Intra Acum Gratuit In Program:

Prenumele:

E-mail-ul pe care-l folosesti des:

*Te poti dezabona oricand.

**Conform normelor GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Parlamentul European, e-mail-ul tau va ramane strict confidential si NU va fi folosit in scop comercial.

Salut,
Sunt Dragos Stoica si am creat acest website pentru a-ti oferi cele mai bune recomandari ce-si au suportul in peste 12 ani de testare si aplicare in lumea reala, precum si pentru a te informa despre diverse posibilitati de angajare si colaborare alaturi de alti membri ai Programului.

ProfiCoaching Program are 3 componente esentiale:

Instruire (training)
Contine informatii Gratuite si cursuri audio-video foarte valoroase pe care le poti asculta oriunde si aplica imediat in functie de situatia ta si de obiectivele pe care le ai.

Consultanta
Servicii de promovare online pentru cresterea performantelor la nivel individual si organizational ce raspund cerintelor si obiectivelor specifice fiecarei persoane sau companii.

Colaborare
Persoanele fizice si societatile partenere care adera la acest Program, daca doresc pot crea inlcusiv o asociere pentru dezvoltarea unor proiecte comune sau pentru colaborarea/angajarea in diverse proiecte pe care unii parteneri le au pe rol. Fluxul de informatii se asigura, in principal, prin internet service si prin site-ul www.proficoaching.ro

Cel Mai Bun Program Pentru Tine  

Unele lucruri prezentate s-ar putea sa ti se para doar idei interesante, poate chiar neobisnuite. Este normal, deoarece fiecare dintre noi vede lucrurile prin felul lui de a fi, influentat de-a lungul anilor in principal de: familie, intamplari prin care ai trecut (bune sau rele), oameni cu care ai intrat in contact si mediul in care traiesti.