Foloseau comunicarea care atrage banii

Share Button

Foloseau comunicarea care atrage banii

Cand mi-am propus sa invat cu adevarat cum sa am succes in plan financiar, unul dintre primele lucruri pe care le-am facut a fost sa incerc sa intalnesc si sa invat cat pot de mult de la persoane care erau DEJA PROSPERI financiar.

I-am privit “live” cum se comportau, cum comunicau verbal si non-verbal si cum isi puneau in valoare abilitatile oferind solutii utile altor persoane, care ii plateau regeste din punctul meu de vedere.

Daca pe fiecare dintre acesti oameni prosperi il intrebam cum procedeaza, primeam raspunsuri diferite in functie de persoana in cauza. Ma refer la faptul ca NU exista un tipar universal, NU aveau o “arma secreta” pe care toti o foloseau ca sa castige multi bani.

Adevarul este ca aproape toti oamenii care au succes in plan financiar te vor considera un pic ciudat daca ii intrebi sa-ti spuna exact cum au procedat.

Unei persoane care si-a dezvoltat abilitati in mod natural si constient, I SE PARE NORMAL SA CASTIGE MULTI BANI. Daca intrebi un om de succes (ma refer in plan financiar desigur) cum sa castigi multi bani, iti va raspunde “documenteaza-te si apuca-te de treaba”. De parca ar fi asa de simplu…

Dupa cum probabil iti imaginezi, aceasta situatie mi-a creat ceva probleme pana am inteles cum stau lucrurile.

Am vazut cum acesti oameni de succes erau capabili sa genereze venituri uriase. Ba mai mult, am vazut ca sunt capabili sa faca acest lucru in mod repetat. Dar cand venea vorba sa explice la modul concret ceea ce faceau, mare parte din ei nu stiau cum sa explice. Sau nu vroiau.

Pe masura ce ii urmaream in actiune si le urmaream “miscarile” si rezultatele, mi-am dat seama ca de fapt nu puteau sa explice deoarece ceea ce faceau ei nu putea fi traspus in cuvinte. Ajunsesera la un nivel la care doar simpla lor prezenta si felul de a fi si a vorbi crea in jurul lor senzatia ca ei cunosc multe lucruri si ca pot oferi valoare oamenilor prin cunostintele lor.

Atentie! Ma refer la cei mai buni. La cei care genereaza constant venituri incredibile pentru un om obisnuit.

Si sunt din toate domeniile: educatie, IT, comert, tehnologie etc. Cunosc enorm de multe informatii despre domeniul in care activeaza, sunt bine documentati, se educa permanent. Si ca tabloul sa fie complet, nu pare ca fac efort. Fac totul cu placere, cu pasiune, chiar daca uneori lucreaza si 10 ore pe zi.

Este o combinatie intre mentalitate si abilitati pe care acesti oameni pur si simplu parca “o au in sange”.

Dupa ce i-am studiat la propriu o perioada lunga de timp, le-am testat o parte din metode pe principiul “incercare-greseala, inveti ceva nou, testezi iar si repeti procesul”, am reusit sa inteleg tabloul de ansamblu.

Ceea ce acesti oameni de succes faceau era sa priveasca lucrurile in mod DIFERIT decat noi ceilalti. Era un mod de gandire pe care nimeni nu mi l-a descris sau explicat vreodata.

Vrei sa stii partea cea mai interesanta?…

Cand am inceput sa fac “cercetari” aprofundate asupra subiectului, am constatat ca, desi acest mod de gandire si actiune este la vedere, nimeni nu il remarca cu adevarat, nu il descrie si nu sta sa-l analizeze. O dovada in acest sens este ca inca intalnim destul de multi oameni care au mari dificultati financiare.

Pentru a nu ma lungi prea mult, iti spun doar ca am documentat toate aceste “secrete” ale bogatilor si le-am incorporat in produsele pe care ti le ofer.

Din cate stiu, pe piata din Romania, nu exista produse care sa te ajute pas cu pas in a EVOLUA RAPID catre o mentalitate si un mod de actiune care atrage banii ca un magnet.

Cred ca este unul dintre cele mai importante elemente pe care este necesar sa ti-l insusesti pentru a putea castiga sume mari de bani.

De fapt, cred ca mare parte din succesul tau financiar este direct legata de invatarea si intelegerea acestui concept.

Inainte de a incheia, doresc sa fac o precizare importanta. Materialele si consultanta pe care ti le ofer NU sunt despre scheme de imbogatire rapida. NU despre asta este vorba!

Ci despre aspectele din spatele aparentelor banilor (daca putem spune astfel), asa incat tu, dupa ce vei cunoaste cum au aparut banii, cum “functionam” noi oamenii in relatia cu banii, mentalitatea si actiunile specifice oamenilor bogati (ma refer la cei care au pornit de jos), sa poti castiga in mod natural multi bani.

Cat de multi sau ce inseamna multi bani, depinde de fiecare dintre noi. Eu iti dezvalui mare parte din “dedesubturile” banilor si iti spun ce am descoperit in urma interactiunii mele cu antreprenori de succes si investitori.

Insa, este necesar ca tu sa preiei ceea ce-ti ofer si sa aplici in cazul tau, in viata reala.

Tinem legatura! Daca esti curios sa vezi despre ce este vorba, te invit sa te abonezi prin intermediul formularului de mai jos.

Cu prietenie si respect,
Dragos Stoica

P.S.
Poti consulta cursurile audio-video pe care le realizez si alege ce curs consideri ca se potriveste cel mai bine pentru tine in momentul de fata. Sau poti participa la o sesiune de consultanta gratuita pe skype, de 15 minute, pentru a discuta mai pe larg in cazul in care ai nevoie de o recomandare in viata ta.

Aboneaza-te la newsletter:

Prenumele:

E-mail-ul pe care-l folosesti des:

Share Button