Secrete pentru a “atrage” un job potrivit si bine platit

Share Button

Secrete pentru a atrage un job potrivit si bine platit

Te salut cu respect!

Ai fost vreodata intr-o situatie in care iti doreai sa obtii un job care te interesa foarte mult, dar din nefericire pentru tine, altcineva a obtinut postul respectiv?

Sau poate ca nici nu ai mai fost chemat la un alt interviu decat cel initial. Ai “picat” din prima!

Dezamagirea si amintirea acelui moment ti-ar putea influenta negativ intreaga cariera.

Sau poate ai obtinut postul dorit, dar dupa un timp dezamagirea ta a fost mare, deoarece nu era deloc ceea ce credeai ca este.

Ramai cu mine pana la capat, ca sa vezi ce lucruri interesante iti voi spune si ce poti face ca sa eviti astfel de probleme.

Poate ai mai auzit acest lucru de la mine, insa repet si aici: un job trebuie privit ca o etapa din cariera ta profesionala. Nicidecum sa fie ultima.

Ma refer la faptul ca preferabil ar fi sa urmezi aceasta cale:

1. Persoana fara venituri – 2. Angajat – 3. Antreprenor – 4. Liber financiar

Multi oameni raman in stadiul 2. Din multe motive, care nu fac subiectul articolului de azi.

Poate ai citit in alta parte ca este mai bine sa fii direct antreprenor. Si suna frumos. Dar extrem de putini oameni de pe Terra au “sarit” faza de angajat in drumul lor in a deveni antreprenori de succes.

Iar daca tot te angajezi, de ce nu la un job potrivit si bine platit?

Asa ca, este important sa tii minte un aspect esential: obtinerea si pastrarea unui job potrivit si bine platit NU se intampla dintr-un “accident”.

Mai mult de atat, este important sa stii ca stilul sau “tehnicile” pe care le-ai folosit ca sa obtii postul respectiv este foarte posibil sa fi avut un efect de respingere a ta ca si canditat.

Desi tu ti-ai dat tot interesul sa faci lucrurile in asa fel incat rezultatul sa fie cel pe care ti-l doreai.

Ti-ai facut un CV pe care tu il credeai destul de bun, te-ai aranjat si te-ai parfumat pentru interviul final de angajare, poate chiar te-ai interesat pe internet sau din alte surse sa afli cat mai multe detalii despre angajatorul respectiv.

Ei bine, te anunt ca in astfel de situatii sunt necesare un stil de abordare si tehnici putin mai avansate decat cele care se folosesc pe piata muncii in general.

Este nevoie de cineva ca mine, care s-a pus in multe situatii asemanatoare si a participat intentionat la multe interviuri de angajare cu scopul de a testa ce functioneaza si ce nu.

Pur si simplu m-am facut de ras in fata celei sau celui care ma intervieva, numai ca sa vad cum reactioneaza la diverse tehnici si replici pe care le spuneam sub umbrela unei strategii dinainte stabilita de mine.

Vroiam neaparat sa ma conving cum stau lucrurile si sa extrag numai ce functioneaza si da rezultate. Apoi mereu sa imbunatatesc si sa aplic cu si mai mare succes la urmatorul interviu.

Sa spunem lucrurilor pe nume!… Putine sunt joburile cu adevarat bune, in care sa “nu faci mare lucru” si sa castigi bani frumosi.

Iar pentru astfel de joburi competitia e mare. Plus alte detalii “incorecte”, cand sunt impinsi in fata pe “pile” anumiti oameni si sunt angajati in dauna altora care poate ca sunt mai bine pregatiti pentru a ocupa postul respectiv.

Viata e dura ai sa-mi spui, mai ales in campul muncii!

Da, stiu, tocmai de aceea am vrut sa vad daca putem face ceva. Vestea buna este ca DA!

Dupa ani de documentare si aplicare, dupa esecuri si succese, in mod onest cred ca am identificat unele TACTICI CARE FUNCTIONEAZA pentru a atrage succesul in cariera de partea ta.

Am organizat aceste strategii si “ponturi” si le-am pus impreuna intr-un curs audio-video pe care l-am intitulat “Cum sa obtii un job potrivit si bine platit”.

De ce am ales aceasta denumire?

Pentru ca atunci cand apare oportunitatea unui job bun, tu sa fii pregatit. Sa stii daca ti se potriveste sau nu in functie de personalitatea ta si sa stii cum sa pui problema asa incat sa obtii un salariu cat mai mare.

Sa nu-ti mai poata lua altcineva locul. Sa te distingi clar fata de oamenii care nu cunosc informatiile pe care tu le vei stii parcurgand cursul.

Atentie!

Am intalnit persoane care mi-au marturisit ca experienta pe care au avut-o la fostul loc de munca a fost una toxica.

Mi-aduc aminte de parca s-ar fi intamplat ieri, cum o fata spunea:

“Sa lucrez pentru Firma “X” parea o oportunitate pe care nu trebuia sa o ratez. Insa la circa 3 luni dupa ce m-am angajat, lucrurile nu au mai fost deloc placute la locul de munca mult visat.

Sarcinile mele in cadrul departamentului “Vanzari” se inmulteau pe zi ce trecea, iar salariul nu crestea deloc. Desi mereu mi se promitea ca de luna urmatoare imi va fi crescut.”

Tipa a mai mentionat ca in departamentul in care lucra se practica favoritismul. De asemenea, mediul de munca devenise inconfortabil, deoarece o parte din angajati erau nervosi cand li se cerea sa indeplineasca o sarcina.

Parerile ei nu erau luate in considerare de managerul direct si nu ii era recunoscuta implicarea in solutionarea problemelor. Nu era apreciata de superiori.

Niciodata nu ar trebui sa treci prin astfel de clipe grele!

Afla cum poti gestiona activitatea profesionala IN FAVOAREA TA, asa incat sa poti obtine jobul care sa te multumeasca atat personal, cat si financiar. Acceseaza butonul de mai jos pentru detaliile complete:Ne “auzim” in curand!

Cu prietenie si respect,
Dragos Stoica

P.S.
Daca esti la un job care nu iti place sau inca nu stii ce domeniu profesional ti se potriveste cu adevarat, este necesar sa iei masuri IMEDIAT! Nu lasa timp sa mai treaca, pentru ca te vei trezi intr-o buna zi cand iti va parea rau.

Joburile bune sunt si acum pe piata, doar ca nu stii de ele. Problema este ca atunci cand apare un job bun, concurenta este mare. Mai mult ca sigur ca AI NUMAI O SINGURA SANSA sa ocupi postul respectiv.

Ca atare, trebuie sa fii pregatit! Sa stii exact ce sa faci pentru a-l obtine.

Cursul “Cum sa obtii un job potrivit si bine platit” este “arma” de care ai nevoie. In sensul bun al cuvantului.

Fundatia pe care se bazeaza metodele mele testate care te vor ajuta este constituita din urmatoarele elemente:

– Cum sa-ti dai seama care job-uri ti se potrivesc
– Cum sa obtii un job bine platit
– Cum sa faci sa simti ca vii la munca cu placere

Ai aici detaliile despre cum poti intra in posesia lui:Share Button