TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA INFORMATIILOR DIN CADRUL ACESTUI WEBSITE. NAVIGAREA ÎN ACEST WEBSITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU URMATOARELE ARTICOLE:

Articolul 1. Site-ul web www.proficoaching.ro este un proiect public care se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice interesate in a se dezvolta si a-si promova si valorifica abilitatile personale si profesionale.

Articolul 2. Continutul acestui website poate fi modificat în orice moment de catre administratorii website-ului, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. În cazul în care acestia nu sunt de acord, pot înceta imediat utilizarea website-ului www.proficoaching.ro si a serviciilor oferite prin intermediul lui.

Articolul 3. In CONTINUT sunt incluse toate fotografiile, textele, specificatiile si orice alta informatie care este gasita pe website-ul www.proficoaching.ro. CONTINUTUL www.proficoaching.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, transmis sau înregistrat. Modificarea, respectiv copierea neautorizata a acestui site web sau a informatiilor continute in cadrul acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr. 8/1996 si Art. 42 din Legea nr. 161/2003 Titlul 3. Fac exceptie unele texte de pe website, care pot fi preluate numai cu citarea foarte clara si vizibila a sursei de provenienta si cu acordul detinatorului numelui de domeniu www.proficoaching.ro. Proprietarul numelui de domeniu www.proficoaching.ro, precum si reprezentantii acestui website, nu îsi asuma nicio responsabilitate privind continutul altor website-uri care pot fi accesate folosind website-ul www.proficoaching.ro.

Articolul 4. Site-ul web www.proficoaching.ro asigura servicii si informatii gratuite si contra cost tuturor celor care doresc le acceseze. Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, în afara de cazul în care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Articolul 5. Site-ul web www.proficoaching.ro NU acorda premii în bani sau alte premii.

Articolul 6. Administratorii www.proficoaching.ro se obliga sa va respecte confidentialitatea si sa asigure securitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul sectiunii de contact sau prin alte mijloace de comunicare. Administratorii www.proficoaching.ro pot sa dezvaluie informatiile personale cu buna credinta atunci când o astfel de actiune este necesara pentru:
* a se conforma dispozitiilor legii sau unor hotarâri ale instantelor judecatoresti;
* a proteja si apara drepturile si proprietatea lor.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, www.proficoaching.ro va administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana care are legatura in vreun fel cu dumneavoastra. Conform normelor GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Parlamentul European, e-mail-ul tau va ramane strict confidential si NU va fi folosit in scop comercial.

Articolul 7. Site-ul web www.proficoaching.ro poate contine informatii furnizate de catre diverse persoane fizice si juridice – altele decat administratorii acestui website. Administratorii www.proficoaching.ro nu sunt responsabili pentru exactitatea informatiilor furnizate de utilizatorii acestui website.

Articolul 8. Ulilizatorul este de acord sa nu posteze informatii care pot încalca legile statului roman sau care sunt protejate de drepturile de autor sau în orice alt mod.

Articolul 9. Utilizatorul este de acord sa fie responsabil pentru si sa garanteze imunitatea platformei web www.proficoaching.ro cu privire la orice reclamatie, constestatie sau pretentie care reiese din materialele pe care utilizatorul le posteaza si le transmite prin intermediul www.proficoaching.ro.

Articolul 10. Pe acest website pot exista sectiuni securizate la care accesul se realizeaza pe baza de cod. Articolul de fata din termeni si conditii face referire strict la situatiile in care codul de acces este adresa de e-mail a utilizatorului care a efectuat plata unui serviciu. Utilizatorul poate intra de un numar nelimitat de ori in sectiunea securizata pentru a citi informatiile. In conditii normale, codul de acces se activeaza in termen de maxim 72 de ore de la confirmarea platii. Utilizatorul platitor va fi anuntat de activarea codului de acces printr-un e-mail trimis la adresa care va fi folosita drept cod. Ne rezervam insa dreptul de a sterge orice cod de acces (adresa de e-mail) din baza de date in cazul in care constatam faptul ca aceasta este folosita abuziv de catre alte persoane decat utilizatorul platitor sau daca a fost postata pe internet in acest scop. Totodata, ne rezervam dreptul de a anunta organele abilitate ale statului roman in legatura cu aceste aspecte. Nu ne asumam raspunderea daca de pe diverse dispozitive mobile sau tablete exista uneori posibilitatea ca informatiile sa nu se afiseze in urma introducerii codului de acces. In aceste cazuri utilizatorul are obligatia de a ne semnala problema prin una dintre modalitatile de contact existente in cadrul acestui website.

Articolul 11. Pentru a plasa o comanda, utilizatorul trebuie sa selecteze produsul dorit si sa completeze campurile obligatorii ale formularului de comanda. Prin finalizarea comenzii, clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar fiind singurul responsabil pentru consecintele generate. Plata se poate face prin trei modalitati: 1. online cu cardul sau prin internet banking, 2. la ghiseul Bancii, 3. prin Posta. Dreptul de retur în termen de 10 zile se face în baza cadrului legislativ în vigoare. Legislatia romana in domeniu privind comertul electronic si regimul contractelor la distanta: Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000. Dreptul de retur în 10 zile se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe website-ul www.proficoaching.ro. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Atentie! Pot fi returnate in baza acestor legi doar produsele comandate online si care nu au fost ridicate de la sediul nostru. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica în cazul persoanelor juridice. Termenul de 10 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

Articolul 12. Site-ul web www.proficoaching.ro prin reprezentantii sai nu se face responsabil de neregulile serviciilor partenerilor sai. Orice reclamatie referitoare la respectivele servicii se va face direct catre acestia.

Articolul 13. Reprezentantii website-ului www.proficoaching.ro îsi rezerva dreptul de a da în judecata si a cere despagubiri de la orice persoana fizica sau juridica, grup de persoane sau organizatii de orice tip în cazul în care constata încalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana fizica sau juridica, un grup de persoane sau orice tip de organizatie nu exclude dreptul reprezentantilor www.proficoaching.ro de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au încalcat aceste reguli.

Articolul 14. Proprietarul numelui de domeniu www.proficoaching.ro, administratorii website-ului, precum si autorii articolelor si informatiilor de pe acest website nu-si asuma raspunderea pentru rezultatele utilizarii sau aplicarii informatiilor continute de prezentul website si de alte materiale care au legatura cu website-ul www.proficoaching.ro.

Articolul 15. Site-ul web www.proficoaching.ro poate derula în orice moment campanii publicitare si/sau promotii în orice sectiune din website. Campaniile si promotiile derulate de www.proficoaching.ro nu necesita acordul utilizatorilor website-ului. Site-ul web www.proficoaching.ro nu se face responsabil de promotiile anulate.

Articolul 16. Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli, va rugam sa nu folositi în niciun fel serviciile si continutul website-ului www.proficoaching.ro. Orice încalcare a acestor reguli o puteti semnala prin intermediul sectiunii de contact a www.proficoaching.ro.